Sweeperband.net

Forum

web

Bohužel musím konstatovat, že po tak dlouhém čekání na vaše nové stánky, jsem velice zklamaná.
Naprosto průměrny web bez nápadu. Ani vaše nová tvorba mě nijak neoslovila, myslím, že úroveň kapely
jde pomalu, ale jistě dolů. Taková banda amatérů. Sorry….

Tavoar 14. červen 07' 09:51

Re: web

Jsem moc rád ,že se nám diskuze na novém webu takhle pěkně rozjíždí :)

Dave Karpoff 14. červen 07' 09:59

Absolutně nesouhlasím. stránky jsou podle mně dobře udělané a úplně v pořádku, jenom toho na nich zatím moc není. Jak polouchám razorblades tak se mi to zpočátku moc nezdá, ale naštěstí se to zlepší. Držim palce.

Z toho prvního příspěvku bych spíš usuzovala že se vám tady ventiluje slečna které jste některý způsobili nějaké ošklivé psychické trauma:) Nebo ne?

Ina 14. červen 07' 11:50

to INA :

no v tom s tebou naprosto souhlasim,ale která slečna to může být? Žádnou Tavoar neznáme :o)
Dave Karpoff 14. červen 07' 12:31

Koukám, že tady někdo neví, co to znamená „mít vlastní názor.“ Chápu, že jsi věrná fanynka kapely a
nedokážeš si připustit, že by někdo mohl mít i jiný názor. Dost mě ale překvapilo, že kritiku nedokážou
snést ani členové (člen) kapely. Do teď jsem měla za to, že fórum je na webu proto, aby se lidi vyjadřovali
ke kapele, jejich tvorbě a ostatním věcem, kapela se potom může zamyslet nad tím, jestli by se třeba
ještě nedalo něco vymyslet lépe. Jedině tak, že vás budou lidi kritizovat a upozorňovat na případně chyby,
můžete být lepší. Úspěchů nedocílíte tím, že vás budou všichni jenom chválit, tak to v životě přece vůbec
nechodí. A jestli tohle nedokážete pochopit, tak to můžete rovnou zabalit. Nikoho jsem nechtěla urazit,
prostě je to můj názor, zkuste se nad tím spíš zamyslet, než budete někoho kritizovat.

Tavoar 14. červen 07' 17:12

to :TAVOAR

předem díky za tvůj názor a vážím si ho!. Je mi jedno jestli je pozitivni nebo kritický ,každý názor respektuji a tím ,že konstatuji že se debata hezky rozjíždí rozhodně nemyslím ,že bych si nedokázal něco připustit.Každému se líbí něco jiného a je to jenom jeho věc a proto tady máme forum.Takže, jestli se ti na SWEEPER nelíbí ,je naprosto v pořádku ,že to sem napíšeš. Navíc jsem mojí reakcí narosto nikoho nekritizoval ,tudíž se zamýšlet není ani nad čím:)

díky za radu

Dave K.

Dave Karpoff 14. červen 07' 17:51

Tavoar: nevztekej se. O existenci kapely vím asi tak 2-3 týdny, takže fanynka možná, ale věrná? Na to je moc brzo, ne?

Není mi ani trochu jasné jakou cenu má pro kapelu názor typu „web je hnusnej a vaše nová tvorba taky… taková banda amatérů… “. Zkus se pro příště zamyslet předtím než začneš nechávat podobné vzkazy na „dalších hnusných webech kapel které se ti vlastně ani nelíbí“. Takhle dětsky naštvaně umí kritizovat úplně každý. Nechápu to ani trochu. Nic proti Tobě, jenom další názor. Sorry.

Ina 14. červen 07' 18:28

Tavoar: díky za oba Tvé příspěvky, jak říká Dave, každého názoru i kritiky si vážíme, přestože to zní jako
klišé. Dovolím si jen rozdělit to celé na tři části.
První, ve které nám říkáš, že je něco špatně, tedy průměrný
web bez nápadu. My jsme z něj samozřejmě nadšení, ale možná by bylo dobré komunikovat to s
profesionály, jestli jsme se tímhle počinem opravdu nezařadili do naprostého průměru bez nápadu.
Děkuju.
Druhá část, ve které nám říkáš, že Tě naše nová tvorba neoslovila a že úroveň kapely jde dolu. Takže nás
patrně sleduješ dlouhodobě a nová tvorba kapely se rozchází s Tvým vkusem. V tom případě se Ti nejspíš
ta starší líbila a za to jsem moc rád.
Děkuju.
Třetí část, kde říkáš, že jsme taková banda amatérů. Plně respektuju Tvůj názor, ale ve svém druhém
příspěvku uvádíš, že jsi nechtěla nikoho urazit. Z toho, jak jsi formulovala svůj názor na amaterismus či
profesionalitu kapely mi přijde, že chtěla.

Ina: díky :)

Pete 15. červen 07' 06:44
Jméno je povinné.
Nebude nikde zobrazen.
Předmět je povinný.
Povinná položka