LIVE
Čau, včera to bylo (tradičně) dobrý. Abych jen nechválil, musím říct, že basa byla až moc výrazná, naproti tomu kytaru skoro nebylo slyšet – no věřím, že to líp nazvučit nešlo. Tak schválně jestli to v Rock Café bude jinak.
Re: LIVE
to Mitja:
Díky.Nicméně ,koncert a celá organizace této akce nám zas tak povedená nepřišla obzvláště ze strany organizátorů. V Rock café to bude určitě nesrovnatelně lepší :) jo ještě pro tebe máme tu fotku z Vagonu tak napiš kam ti jí máme poslat :))Re: LIVE
No, organizace byla asi slabší, bylo divný, když jsem viděl, jak si každá kapela musí pódium snad kompletně vybavit sama (nevím, třeba se to tak na menších fesťácích dělá, ale spíš bych řekl že ne). Ale tak aspoň vyšlo počasí, a to prostředí taky nebylo špatný. Je pravda, že loňskej Indie Summer Fest byl nesrovnatelně lepší (takže jsem zvědavej na letošní :-)).
Fotku mi můžete zaslat na mitja(a)seznam.cz , díky předem
Pouhý 4 hodiny spánku a přesto v euforii – no, to zrovna ne, ale aspoň v Euphory tričku – ještě jednou dík. Měli jste pravdu, tentokrát to bylo skoro jak má být, i zpěvu bylo rozumět (což bohužel nevyšlo On Airům). Ale jestli se tam včera opravdu konalo nějaký měření, tak mám pocit že Rock Café zavřou… Tak pěkný prázdniny!
to Mitja: Díky ,jsme rádi že se koncert líbil .ˇUvidíme se 1.září na ISF 2007
ISF
Konečně se dostávám k tomu, abych vám ohodnotil Indie Summer Fest 2007. Napřed zápory (ať můžu skončit pozitivně :-) ): fronty na občerstvení – příště asi bude potřeba zřídit víc výčepů. A teď ta chvála: hudba všech zúčastněných (teda dorazil jsem bohužel až na Road Side Mary), zvuk, vstřícný publikum (docela nárust počtu oproti minulýmu ročníku, ne?), a hlavně to úžasný místo konání. Chápu ty, kteří nestáli na plácku u pódia, ale seděli až někde nahoře na kopci – ten výhled na noční město byl prostě skvělej. Fakt výbornej večer, moc dobře jste to zorganizovali.
News
Čau, teda, to jsou zprávy, jestli opravdu vyjde ten společnej koncert se Southpaw, tak to bude myslím docela legrace a dobrá konfrontace. Nechci se hrabat v minulosti, o který vím jenom zprostředkovaně, ale došlo k nějakýmu narovnání vztahů? Jinak: do Roxy se těším, bude tam taky projekce?
to Mitja:
Ahoj Mitjo, v Roxy určitě projekce bude,doufáme ještě propracovanější než byla v Akropoli.V minulosti
se taky nějak hrabat nechceme,nemá to cenu a hlubší smysl pro nikoho .Koncert se Southpaw je myslím
dobrý nápad ,tak uvidíme na jaře co a jak bude .
díky
dave
koncert
Zdravím Peta alias Petra, stránky jsem našla, líbí se mi (koneckonců vím co to dá práce :-), ještě se kouknu na video. Až bude nějaký koncertík, ráda se přijdu kouknout. Jsem ráda že se ti daří, zdraví Eva
Ahoj Eviko, díky za milý vzkazík, rád tě na nějakém koncertě potkám, nebo lépe- vás :)
ISF '08
Čau, s Indie Summer Festem je to škoda, loni to bylo téměř pětihvězdičkový... Ale celkem jsem to čekal – když zmizel z plánovanejch koncertů. Na druhou stranu: když se člověk koukne, jak je riskantní něco organizovat (viz třeba ty Happy Days), tak tomu rozumím. Tak snad někdy v klubu!